Download nu onze App!

Bestel je favoriete kaarten nu via onze nieuwe App en steun makkelijk en snel jouw club!

Doel

Komend seizoen willen wij gaan sparen om een bedrag bij elkaar te krijgen om de aanwezige speelmateriaal bij de jeugd te updaten/vervangen. Hiervoor willen wij een bedrag van ongeveer € 1.500,- gaan inzamelen. Dit bedrag willen wij op verschillende ... Lees meer

Campagne

V.V. Oosthuizen spaart voor vervanging speelmateriaal jeugdafdeling

Komend seizoen willen wij gaan sparen om een bedrag bij elkaar te krijgen om de aanwezige speelmateriaal bij de jeugd te updaten/vervangen. Hiervoor willen wij een bedrag van ongeveer € 1.500,- gaan inzamelen. Dit bedrag willen wij op verschillende manieren gaan verdienen en één daarvan is deze fantastische actie van FC Volendam. Wat is er nu leuker om een leuke gezellige wedstrijd binnen de eigen gemeente te bezoeken en daarmee ook nog je eigen vereniging te steunen. Hierbij dan ook de oproep om komend seizoen zoveel mogelijk kaartjes via de link van VV Oosthuizen te bestellen. Bij de verkoop van iedere entree ticket spaart VV Oosthuizen een bedrag welke einde van het seizoen door FC Volendam beschikbaar wordt gesteld.

Help het andere oranje komend seizoen door jullie aanwezigheid en help daarmee je eigen vereniging haar doel te verwezenlijken!!!!!!!


VV Oosthuizen

Contact

  • Sportpark Oosthuizen
  • Bezoekersadres:
    Sportlaan 1
    1474 RZ Oosthuizen
  • T: 0299 - 40 33 63
    E: [email protected]